Betaal mogelijkheden

iDeal

ideal-groot
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. met een Nederlandse bankrekening kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Paypal

Veilig online betalen, en nog simpel ook? Dat kan met PayPal. Vooral wanneer u gebruik maakt van internationale betaling leert u het gemak van Paypal kennen, want met deze betaaloptie kunt u vanuit elke locatie snel een ook nog eens eenvoudig een betaling voldoen bij een groot aantal webwinkels en online dienstverleners. kijk voor meer info op www.paypal-nederland.nl/particulier/

Bancontact

Voor klanten uit BelgiĆ« is er ook de mogelijkheid om met Bancontact vertrouwd, veilig online aankopen af te rekenen.

Bank overschrijving

bankoverschrijvingsmall
U kunt ook kiezen om zelf de betaling over te maken. u dit dan doen via internetbankieren of via een overschrijving met een acceptgiro. De bankgevens ontvangt u ook via de orderbevestiging middels een email na het afronden van de bestelling. Rekening nummer : NL22RBRB0777989107 Ten name van CJ Online onder vermelding van het bestel/factuur nummer. Deze betaling dient binnen 14 dagen te zijn voldaan op de rekening vanaf dag van bestellen.