CS-4 Microfoon mixer | Auto-mix functie | 4-kanaals

JTS
CS-4
4007754217940
    Levertijd:1-2 werkdagen | Gratis verzending
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer

Automatische microfoon mixer 4-kanaals
De automatische microfoon mixers van de CS-serie zijn de tool voor multi-microfoon concepten, zoals in vergaderzalen, boardrooms, kerken of taal laboratoria.

De belangrijkste taak van deze mixers is om microfoons te activeren wanneer nodig en weer te deactiveren wanneer een spreker zijn of haar presentatie is heeft afgerond. Deze intelligente besturing van de afzonderlijke microfoon kanalen is volledig stil en zeer nauwkeurig om elke lettergreep van de spreker te horen. De voordelen voor het totale geluid zijn diepgaand: de akoestische feedback en achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd, wat resulteert in een helder en transparant geluid.

De CS mixers zijn voorzien van een last-in-functie voor het behoud van de kamer sfeer en voor het geven van een goede indruk dat niet  plotseling lijkt te worden afgesneden. Een licht omgevingsgeluid wordt ook beheerst tijdens conversatie pauzes.

Drie verschillende modus kunnen worden geselecteerd, met veelzijdige toepassingen: automode (één kanaal tegelijk), priority mode (toegang tot en het onderbreken van een microfoon, die momenteel in gebruik is), 4 / 1-kanaal of 8/1-kanaals mixer (gelijktijdig gebruik van alle microfoons). De drempel voor de automatische modus kan continu worden aangepast. Elke gebalanceerde XLR-ingang kan worden geconfigureerd via een schakelaar voor de toepassing van de lijn bronnen. (CS-8 met extra stereo RCA ingang).

Een kanaal-selectieve 12 V fantoomvoeding (CS-8: 48 V) is beschikbaar voor de condensor microfoons. De uitgebalanceerde mix uitgang kan ook worden omgeschakeld van microfoon niveau naar lijn niveau. Externe apparaten, zoals waarschuwing apparaten, camera's of luidsprekers kunnen worden geregeld via de 5 V TLL triggeruitgangen zodra een bepaald kanaal wordt erkend als actief. Een LED geeft de activiteit van de afzonderlijke kanalen.

Om het aantal kanalen te verhogen, kunnen meerdere units worden gecombineerd met elkaar via koppeling-verbindingen.

Kenmerken
4 kanalen
3 bedieningsmodi: automatische modus, prioriteit of 4/1-kanaals mixer
Gebalanceerde XLR-ingangen, schakelbare microfoon / lijn
12 V fantoomvoeding
Mix output, schakelbare mic / line
Triggeruitgangen voor externe apparaten, bijv. Waarschuwingsapparaten, camera's of luidsprekers
Status-LED's
Meerdere apparaten kunnen worden gecombineerd via linkverbindingen (geleverd met kabel)
Desktop metalen behuizing
482 mm (19 ") rack-installatie met meegeleverde montagebeugels


CS-4
Aantal kanalen4
Aantal ingangen4
Microfooningang0,2 mV / 4,7 kΩ
Lijningang60 mV / 20 kΩ
Aux-uitgang1 V / 200 Ω
Frequentiebereik35-20.000 Hz
THD<0,06%
S / N-verhouding> 70 dB
Fantoomvoeding+12 V
Stroomvoorzieningvia encl.

plug-in voeding

Admiss. omgevingstemp.0-40 ° C
Breedte200 mm
Hoogte44 mm
Diepte212 mm
Gewicht1,4 kg