SOUND-65/SW Actieve Bi-Amp speakerset | 2 x 80 Watt max

Monacor
SOUND-65/SW
4007754207828
    Levertijd:Niet meer leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer

Hoogwaardige actieve luidspreker set | 2 x 80 Watt Max / 2 x 50 Watt RMS
Dit speakersysteem kent een 2-weg actieve schakeling voor elk speaker met aparte eindversterkers voor de bass speaker met glasvezel conus en  25 mm soft dome tweeter (bi-amping). De opbouw in een hoogwaardige bass-reflex behuizing van MDF heeft een zwart gelakte oppervlak. De Tweeter eindversterker heeft een schakelbare aanpassing voor fijnafstelling van de tweeter level zonder verlies in het niveau (-2 / -1 / 0 / + 1 dB). Verder is het speaker systeem uitgerust met ongebalanceerde RCA ingang, gebalanceerde XLR-ingang en een jack-ingang (6,3 mm),

Reviews

HiFiTest 04/2012
Prijs-prestaties: uitstekend. Overall score: 1.3. Deze speaker is leuk bij het ​​luisteren naar muziek. Met hun kristalhelder en dynamisch geluid en de praktijkgerichte functies, deze actieve luidsprekers zorgen voor een professionele prestaties. De SOUND-65 / SW van IMG Stage Line zijn verkrijgbaar in een ongelooflijk aantrekkelijke prijs per paar, die is bijna onverslaanbaar. Daardoor zijn ze helemaal aan te raden!
 
Beat 01/2010
"Voor thuis-opnamen of AV-presentaties, zoals een monitor luidspreker voor audio- en video-editing of als een hoogwaardige PC speaker, de SOUND-65 / SW biedt een prijs-prestatie verhouding die is bijna onverslaanbaar. "
 
Xound 04/2009
"Geweldig geluid tegen een aantrekkelijke prijs. De SOUND-65 / SW biedt een verbazingwekkend goed in evenwicht compleet geluid en een meer dan overtuigende stereophony, ook. Het maakt niet uit als het gebruikt wordt als een hoofdmonitor in een project studio, voor on-the-road toepassingen of als een tweede monitor in een professionele studio, dit is een alternatief de moeite waard na te denken over. "
 
SOUNDCHECK 04/2009
"Vakmanschap en details laat de best mogelijke indruk. Een luidsprekersysteem ontworpen door deskundige liefhebbers . Kleinere luidsprekersystemen van indrukwekkende merken die beschikbaar tegen een vergelijkbare prijs te verliezen tegen de een van IMG Stage Line. Voor het project studio, het luidsprekersysteem biedt een volledig gamma reproductie van uitstekende kwaliteit zijn. Deze actieve luidspreker systeem kan zeker worden aanbevolen als een hifi-luidsprekersysteem aan vrienden en kennissen.
 
AV-uitzicht 01/2009
"Een grondig effectieve actieve luidspreker die elke prestatie verbetert. Ook ideaal voor in de studio en dat alles beschikbaar tegen een ronduit aantrekkelijke prijs. "


Active/passiveactive
Line technique-
Impedance-
Frequency range42-20,000 Hz
Amplifier power50 W (each speaker system)
Max. power-
THD-
S/N ratio-
Input signal720 mV/10 kΩ (bal.)
720 mV/7.7 kΩ (unbal.)
System2-way bass-reflex
Bass speaker16 cm bass speaker
Midrange speaker-
Tweeter25 mm soft dome tweeter
Number of speakers2
Speaker size16 cm
Power rating-
Peak music power output-
Sensitivity86 dB/W/m
Max. rated SPL102 dB
Radiation angle, horizontal-
Radiation angle, vertical-
Features
Material (housing/cabinet)MDF wood
Colourblack
Mounting facility-
Protected against ball rebound-
Protective class-
Admiss. ambient temp.0-40 °C
Power supply˜ 230 V/50 Hz/120 VA
Width228 mm
Height324 mm
Depth295 mm
Weight2 x 7.8 kg
Inputs1 x RCA, unbal., IN (each speaker system)
1 x XLR, bal., IN (each speaker system)
1 x 6.3 mm jack, bal., IN (each speaker system)
Outputs-
Replacement voice coil
Other features-